Uusi osoite: Keilaniementie 1

Paluu toimistolle oli meidän tilitoimistolla hieman erilainen kuin mitä keväällä arvioitiin. Kesällä Keilarannan toimistossa toimitilat lähtivät kaikilta naapureiltakin alta kun toimistohotellin vuokrasoppari irtisanottiin. Ollaan tykätty olla Keilaniemessä jo yli 8 vuotta niin onneksi löydettiin pian uusi paikka meille UMA Keilaniemestä osoitteesta Keilaniementie 1:stä. Muuttamaan päästiin jo Heinäkuussa jolloin UMA:ssa oli aika rauhallista. Onneksi meidän toimistolla ei paljon papereita tarvitse raahata joten muutto meni tosi näppärästi yhden aamupäivän aikana. Isoin siirrettävä olikin meidän brändimaskotti punainen sohva, joka pääsi taas ikkunapaikalle merinäköalalla. Työtiloja on useita joihin ja vaikka raahata näytönkin perässään niin ei tarvitse kaikkien samassa huoneessa olla. Jokaisella on jo vähän eri suosikkipaikkoja työskennellä ja fiilis uudessa toimistossa on ollut hyvä. Tilat ovat modernit, toimivat ja todella siistit. Täällä viihdytään varmasti.

Kesällä ehdittiin vielä pitää jo nyt perinteeksi muodostuneet kesäpäivät vanhan toimiston rannassa ja mietittiin milloin toimistolla voitaisiin olla taas yhdessä. Etätyö on toiminut meidän tilitoimiston arjessa melko hyvin mutta edelleen meillä on tarve hyvälle paikalle jossa työskennellä yhdessä ja tavata asiakkaita. Pikkuhiljaa toimistolla on alkanut olevan vilkkaampaa vaikka vielä on päiviä jolloin kaikki ovat etänä. UMA:ssakin on näkynyt monella naapurifirmalla paluuta toimistolle. Vielä ei olla koko porukalla oltu toimistolla kuin muutossa ja pienissä tupareissa omalla väellä. Tiistait saattavat olla jatkossa suosittuja koska silloin on UMA:n puolesta on tarjolla pientä aamupalaa ennakkoilmoittautuneille.

Edelleen ollaan varovaisia ja seurataan miten tilanne kehittyy mutta mukava olisi tavata turvallisesti asiakkaitakin meidän uusissa tiloissa. Eiköhän jo tilinpäätöksen merkeissä monia päästä jo livenä tapaamaan ja kuulumisia vaihtamaan. Tervetuloa silloin Keilaniementie 1:een kerrokseen neljä!

Tsekkaa tästä meidän uudet yhteystiedot.

Jaa tilitys