Tietoa meistä

Henkilökohtainen talousalan osaaja käytössäsi

Keväällä 2013 Espoon Keilaniemessä rokki soi, kun Accounting Rocksin väki ensimmäistä kertaa nousi stagelle. Halusimme tehdä asiakasyritysten taloushallintoa moderneilla työkaluilla, yksilöiden palvelun asiakkaan tarpeen mukaan. Kokemusta pienessä kolmen hengen firmassa oli vuosikymmenten ajalta ja nälkää tehdä meidän näköinen nuorekas tilitoimisto.

Bändimme kokoonpano on vuosien saatossa muuttunut elämäntilanteiden muuttuessa, mutta tehtävämme on pysynyt kirkkaana mielessä. Me vihataan papereita, me halutaan langattomat työvälineet sekä mahdollisuus keikkailla missä vaan halutaan.

Perustajalle Tommi Pölläselle Accounting Rocks on tilitoimisto jo kolmannessa polvessa. Perinnettä jatkaen ja alan mukana kasvaneena hän on toiminut useissa yrityksissä päättävässä tahossa sekä kasvanut yrittämiseen pienestä. Halu kehittää ja parantaa yritysten talousalan haasteita lähtee suoraan sydämestä.

Aito halu auttaa asiakkaita taloushallinnon haasteissa yhdistää meitä
blockquote

Partnerit Susanna, Anu ja Rosita tekevät talousalan hommia isolla sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla. Kokemusta tilitoimistoista on pitkiltä vuosilta eikä haastavimmatkaan tapaukset saa päätä sekaisin. Pitkien asiakassuhteiden myötä on eletty yhdessä hyviä ja vaikeita aikoja, eikä hyvää ammattilaista hevillä halua vaihtaa.

Tuoreimmat bändiläiset Sari ja Mikko eivät ihan junnuja myöskään ole, vaan ovat oppineet parhaiden kanssa. Meidän valoisan ja pirtsakan treenikämpän löydät Espoon Keilaniemestä. Tervetuloa tapaamaan ja pysähtymään toviksi meidän rennolle punaiselle sohvalle.

Henkilöstö

img18

Susanna Salminen, KLT

Partner, Certified Accountant +358 40 809 5999 Lähetä viesti
img19

Tommi Pöllänen, MBA

Senior Partner +358 40 701 1250 Lähetä viesti

Anu Berggren, KLT, PHT

Partner, Certified Accountant +358 40 838 9626 Lähetä viesti

Rosita Turula, PHT

Partner, Accountant +358 40 671 5599 Lähetä viesti

Sari Mattila

Accountant +358 40 759 0777 Lähetä viesti

Mikko Toivola

Accountant +358 40 724 1165 Lähetä viesti