Vanhasta uuteen

Nyt on haikeet mutta samalla innostuneet fiilikset. Tätä kotisivuprojektia on työstetty jo jonkin aikaa. Onhan se aikakin näyttää siltä miltä Rocks tänään oikeasti näyttää.

Kaikki ovat osallistuneet näiden tekemiseen ja pakko paljastaa että valokuvien saaminen kirjanpitäjistä nettisivuille ei ole maailman helpoin homma. Vaikka ollaan asiakkaiden kanssa henkilökohtaisesti tuttuja, eikä piilouduta heti sohvan taakse kun joku kävelee toimistolle niin silti oman naaman pistäminen sivuille vaatii monelta isosti mukavuusalueelta poistumisen.

Seitsemän vuotta vanhat sivut ovat palvelleet hyvin ilman purkkaa tai virityksiä. Pohja on ollut vakaa ja palvellut meidän tarpeita ilman harmaita hiuksia. Kun pyysin kaveria tekemään ne meille annoin kaksi ohjetta: Mahdollisimman vaikeasti häxättävissä ja simppelit käyttää. Pakko myöntää että meni täysin nappiin. Ei ollut mikään valmis pohja vaan meille rakennettu, turvallinen ja toimiva. Kertaakaan ei ole tarvinnut herätä viestiin että joku olisi käynyt pistämässä sivuille omat sisällöt ja pistänyt meidät näyttämään ihan idiooteilta.

Vaikea laskea kuinka monta yhteydenottoa ollaan tänä aikana saatu ekasta päivästä lähtien että ”laitetaanko teidän sivut mobiiliin”. Ei ehkä sataa soittoa tai mailia mutta ei kaukana. Iloisesti ollaan saatu ilmoittaa että meillä on hyvät sivut joilta meidät tavoittaa. Pääasiallisesti meitä tavoittelee jo olemassaolevat asiakkaat mutta urheasti uusiakin asiakkaita on seikkaillut sivujen läpi ja löytänyt sieltä ihmisen tiedot ketä lähtenyt tavoittelemaan. Näiden vuosien aikana meidän paras väylä on ollut puskaradio ja suosittelijat. Me tehdään hommat hyvin ja uskotaan siihen että meitä kehdataan suositella tutuille ja ehkä ystävillekin. Ei ehkä muuten oltaisi kolmesta tekijästä kasvettu kuuteen.

Nyt pohja on vaihtunut WordPressiin ja pohjaa muuttamatta voimme tehdä isompia päivityksiä ulkoasuun. Ehkä tällaisena hektisenä internet aikana sivujen graafinen ilme tulee muuttumaan useammin kuin seitsemään vuoteen. Mutta annetaan nyt WordPressille mahdollisuus ja katsotaan miten pitkä meidän yhteinen taival on.

Tervetuloa uusi vuosikymmen, tältä näyttää Accounting Rocks vuosimallia 2020!

Ps. pidämme nykyään blogia joka löytyy täältä.

Jaa tilitys