Näin me autamme sinua

Nuku yösi hyvin

Autamme, jotta voit nukkua yösi hyvin, tietäen että yrityksesi talousasiat ovat kunnossa ja lainmukaiset velvoitteet hoidettuna.

Palvelumme perustana on lakisääteinen taloushallinto ja palkanlaskenta.

Asiakas saa valita nettipohjaisen taloushallinto-ohjemiston, jota käytämme työvälineenä yhdessä ja reaaliaikaisena.

Lue lisää aiheesta

Ajantasaiset tiedot ovat milloin tahansa käytettävissä yrityksen valitsemille käyttäjille. Käyttäjän ei tarvitse tehdä päivityksiä tai varmuuskopiota. Käyttäjä saa koulutuksen ja tarvittaessa tukea ohjelman käyttöön. Ohjelman voi valita omalle yritykselle sopivaksi ja on olemassa mahdollisuus tuoda ja viedä tietoa eri järjestelmiin.

Suomen lakiviidakko tuo yritykselle ja yrityksen vastuuhenkilöille tiettyjä velvollisuuksia kirjanpidon ja palkanlaskennan järjestämisen muodossa. Kirjanpito on pakko järjestää, verot laskea ja maksaa, sekä palkansaajat odottavat saavansa palkkansa ajallaan ja oikein laskettuna tileilleen. Kaikki tämä vie aikaa, jota voitaisiin käyttää muutenkin. Huonosti tehty kirjanpito on yritykselle riski, josta voi seurata merkittäviä taloudellisia menetyksiä, joten ei ole ihan sama kuka yrityksen taloushallintoa hoitaa.

Elämä helppoa

Jäävätkö ostolaskujen maksaminen tai kululaskujen tekeminen aina yön pikkutunneille? Unohtuuko verojen maksu helposti? Miten nämä työnantajan vakuutukset nyt toimivat?

Me accountingROCKSilla olemme todenneet, että monelle yrittäjälle ja yrityksen vastuuhenkilölle on hyötyä taloushallinnon asiantuntijan avusta arkipäiväisissä asioissa. Sinun tulisi käyttää arvokas aikasi todennäköisesti muihin asioihin kuin kuittien keräämiseen.

Lue lisää aiheesta

Kokemuksemme mukaan esimerkiksi osto-, matka- ja kululaskujen antaminen asiantuntijan hoidettavaksi helpottaa monen kiireisen yrittäjän ja johtajan arkea. Laskujen ja verojen maksaminen eräpäivinään poistaa jälleen yhden muistettavan asian kiireisen päivästä.

Autamme myös erilaisissa paperitöissä, kuten PRH-ilmoitusten täytössä. Meiltä löytyy kattava lajitelma mallipohjia esimerkiksi hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjoista, sopimuksista, vuokrasopimuksista ja velkakirjoista.

Asiakkaidemme tilanteet vaihtelevat ja sovimme aina asiakaskohtaisesti, miten voimme olla avuksi lakisääteisten tehtävien lisäksi.

Verot ja numerot fiksusti

Yrityksen talousasioiden suunnittelu ja ratkaisut esimerkiksi veroasioissa tai rahoituksessa ovat yrityksen tulevaisuuden kannalta elintärkeitä… No ainakin rahallisesti merkittäviä päätöksiä.

Jokaisen yrityksen täytyy tietää, miten bisneksellä menee ja miettiä mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä. Me accountingROCKSilla autamme sinua ymmärtämään yrityksesi numeroita ja mahdollistamme paremman päätöksenteon.

Lue lisää aiheesta

Autamme myös yrityksen sisäisen kulujen seurannan järjestelyssä ja raportoinnissa ulkopuolisille tahoille. Budjetointi, kassavirran suunnittelu ja johdolle raportointi oikeilla ja ajantasaisilla tiedoilla on päätöksenteon perusta.

Verotus liittyy jokaiseen bisnekseen. Suomen verokarhua ei pääse pakoon edes juoksemalla, mutta verot voidaan silti hoitaa fiksusti. Verotukselliset kysymykset liittyvät yrityksen verotukseen sekä omistajien verotukseen. Jo pelkästään ajantasaisella yrityksen ennakkoverotuksen ymmärtämisellä on suuri merkitys yrityksen kassavirtaan. Ennakkoveroista lisää tilityksessä.

Verotuksen kohdalla täytyy muistaa, että yhtä oikeaa vastausta verosuunnitteluun ei ole.

Ammattilainen tuo asioita esille, eikä vain mekaanisesti laadi kirjanpitoa. Lukujen oikeellisuus ja ajantasaisuus on aina perusta raportoinnille ja verotukselle. Autamme muissakin haasteissa, kuten arvonlisäverokysymyksissä, ohjelmistojen käyttämisessä ja taloushallintoprosessien järkevöittämisessä. Oma asiantuntija on hyvä olla olemassa ja vastaukset välittömästi saatavilla.

Kansainvälisyys ja todelliset haasteet

Verotusta ja Suomen kirjanpitotapaa voi verrata uima-altaaseen. Siinä on matala ja syvä pääty. Matalassa päädyssä asustaa esimerkiksi kotimaan verotus ja pienen osakeyhtiön kirjanpito.

Syvässä päädyssä voidaan törmätä esimerkiksi kansainvälisen kaupan arvonlisä- ja lähdeverokysymyksiin, konsernitilinpäätöksiin, ulkomaisiin tytär- tai emoyhtiöihin, yritysjärjestelyihin, liiketoimintakauppoihin ja moniin, moniin muihin haastaviin tilanteisiin.

Lue lisää aiheesta

Me accountingROCKSilla viihdymme tämän altaan syvässä päädyssä asiakkaitamme palvellen.

Meillä osaamista ja kokemusta syvän päädyn tekemisestä muutaman vuosikymmenen ajalta, joten olemme luotettava kumppani syvän päädyn sukellukseen. Lue lisää yrityksen elinkaareen liittyvistä todellisista haasteista, elinkaaripalveluista sekä muista asiantuntijapalveluista.

Vapauta omaa aikaa liiketoimintaasi.

Ei mappien raahaamista – toimi ajasta ja paikasta riippumatta
  • Ajantasainen tieto
  • Kassankierron nopeuttaminen
  • Ajansäästö toimistorutiineista
  • Ammattilaiselta tukea liiketoimintaan
  • Henkilökohtainen palvelu ja tavoitettavuus
  • Ammattilainen tuo asioita esille ja avustaa parantamaan yrityksen omia prosesseja

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Netti auki, siellä se kirjanpito on. Ammattitaitoa sinne ei vielä saa koodattua joten tarjoudumme siltä osin palvelukseesi.
testimonial

Vaikka ammattitaitomme on työmme peruskallio, toimintamme perusajatus rakentuu asiakkaamme arjen helpottamisesta. Lähdemme siitä, että emme palvele numeroita vaan asiakkaitamme. Meillä kirjanpitäjä ei tee kirjanpitoa mekaanisesti, vaan pohtii näkemiään numeroita ja tuo omia havaintojaan esille. Kanssamme on mukava tehdä töitä ja teemme asiakkaan taloushallinnon kokonaisuuden asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme voivat nukkua hyvin, koska heidän yrityksensä taloushallintoa hoitaa asiantuntija, joka välittää asiakkaastaan ja oman työnsä laadusta.

Meillä accountingROCKSilla on töissä pätevää porukkaa. Omien KLT-tentin suorittaneiden asiantuntijoiden lisäksi meillä on vuosikymmenten aikana rakentunut verkosto ulkopuolisia asiantuntijoita, joiden osaamista voimme hyödyntää asiakkaamme eduksi.

Näin me toimimme

HENKILÖKOHTAISESTI

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Olemme tavoitettavissa ja vastaamme aina viimeistään 24 tunnin kuluessa viesteihin. Meiltä saat henkilökohtaisen talousalan osaajan käyttöösi.

Haluamme kohdata ihmisen ihmisenä, myös työelämässä. Tutustu meihin tarkemmin.

AJANTASAISESTI

Ajantasaisuus antaa tiedolle arvon. Nykyaikainen taloushallintotieto on reaaliaikaista, sisällöltään riittävää ja kaikien osapuolten käytettävissä. Kokemuksemme perusteella voimme sanoa ammattitaidon olevan aina merkittävin tekijä vaikka teknologia alallamme kehittyykin. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme, olemme ajan hermolla alan muutoksista ja seuraamme asiakkaidemme liiketoimintaan vaikuttavia muutoksia.

AMMATTITAIDOLLA

Mielestämme kaikki talousalan tehtävät ovat arvokkaita. Olemme kokeneita ja ammattitaitoisia. Perustekeminen on ammattitaitomme ydin. Meillä on laaja-alaisesti kokemusta kirjanpidon eri osa-alueista, tilinpäätöksistä, verotuksesta ja asiantuntijatehtävistä.

Kansainvälinen liiketoiminta on meille tuttua. Palvelemme haastavia yrityskokonaisuuksia ja hallitsemme laajat konsernirakenteet.

NYKYAIKAISESTI

Sitoudumme nykyaikaisiin menetelmiin ja työkaluihin. Taloushallinnon digitalisaatio, automatiikka, robotiikka ja tekoälyn kehitys kiinnostavat meitä. Tekniikan kehityksessä pitää olla ajan hermolla ja muuttaa joustavasti järjestelmiä palvelemaan prosessia. Kehittyneet rajapinnat ovat antaneet meillekin jatkuvasti enemmän työkaluja vastata asiakkaiden tarpeisiin.

MONET TOIMIALAT TUTTUJA

Eri toimialat ja yritysmuodot antavat laajaa kokemusta. Merkittäviä toimialoja meille ovat muun muassa palvelualan yritykset, esiintyvät taiteilijat, tuotantoyhtiöt, IT-alan yritykset, kansainväliset konsernit ja nettikaupat.