Korona-ajan kesäpäivät osa2

Ei pöllömpi perinne

Tällä kertaa kesäpäivät pidettiin hyvissä ajoin kun helteet sallivat. Keilarannan rantabulevari valikoitui huutoäänestyksellä taas pitopaikaksi aika nopeasti ja kas, tästähän tuli sitten perinne! Iltapäivän hetki suhahti nopeasti ja ei kehtaisi taas vuotta odottaa uutta. Joten afterworkkeja lähdetään kokeilemaan pikkuhiljaa, ehkä kuitenkin ulkona jossain kivassa paikassa merenrannalla. Toimistolla harvoin kuitenkaan yhdessä vielä ollaan ja kaikilla alkaa pelkät Teamsit riittämään.

Reilu vuosi poikkeusoloissa takana ja ensimmäinen yhteinen elävä kohtaaminen pitkään aikaan meidän koko jengillä. Jokainen meistä on ottanut tämän vuoden tavallaan mutta pakko olla todella ylpeä jokaisesta ja siitä mitä ollaan yhdessä tänä vaikeana aikana saatu aikaan. Firma on pystyssä, palkat maksettu ja katse tulevaisuudessa. Kesän jälkeen voidaan ehkä palataa taas kunnolla toimistolle ja toivottavasti asiakkaitakin taas nähdä.

Edelleen ollaan näköalapaikalla siinä miten monella alalla menee ja raskasta on ollut monella. Ihan kaikki asiakkaat joiden kanssa päätettiin tilit 2020 eivät ole enää tänään mukana. Tiukkoja paikkoja. Mutta toisaalta uusia yrittäjiä ja uusia asiakkaita on saatu ja autettu luovimaan tätä aikaa. Käteen jäi toiveikas tunnelma nyt loppukesää kesää ja syksyä kohti mennessä. Kyllä tämä tästä.

Tsekkaa 2020 kesän kesäpäivien tilitys tästä.

Jaa tilitys