Kuittien kanssa pelaaminen

Legendan mukaan jotkut yrittäjät ovat onnistuneet hautomaan kuitteja koko vuoden, ennen kuin ne on laitettu kirjanpitoon. Tämä on hatunnoston arvoinen suoritus, mutta uskomme, että on fiksumpiakin tapoja tapoja toimia.

Me täällä accountingROCKSilla usein ihmettelemme asiakkaiden kuittien toimitusten tottumuksia. Toisaalta ymmärrämme, että tämä on tylsää ja aikaa vaativaa, mutta uskomme tunnollisen kuittien toimituksen olevan helpoin tapa toimia.

Miksi kuitit kannattaa toimittaa säännöllisesti?

No, kuitit toimittamalla saadaan reaaliaikaista ymmärrystä yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tuloslaskelma pitää paikkansa ja talouden suunnittelu voidaan tehdä parhaalla mahdollisella tiedolla.

Softat apuna

Esimerkiksi Procountoriin saat oman sovelluksen, jolla voi skannata kuvan kuitista suoraan ohjelmaan. Tämän jälkeen kuitti löytyy ohjelmasta, josta sen voi helposti hyödyntää kululaskussa tai kirjanpitäjäsi pääsee siihen käsiksi. Skannaus on nopein tapa hoitaa kuittien muuttaminen sähköiseen muotoon, koska tällöin karsitaan kuittien kopiointi paikasta toiseen.

Vaikka perinteisessä kuittien valokuvaamisessa tai skannauksessa tulostimella ei ole mitään vikaa, tuo tämä prosessiin tarpeetonta tiedostojen siirtelyä. Olemme ihailleet useaan kertaan asiakkaidemme kykyjä mahduttaa mahdollisimman monta kuittia yhdelle tulostimen skannaukselle, mutta kuittien skannaus suoraan ohjelmistoon on silti tehokkain tapa toimittaa kuitit kirjanpitoon.

Kuittien määrä kannattaa ja voi minimoida. Tiesitkö, että esimerkiksi Taksi Helsingillä tai Easyparkilla on mahdollisuus pyytää tapahtumat laskulla? Ei tarvitse kuittien kanssa pelata.

Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä jos haluat apua kuittirumbaan.

Jaa tilitys