Robottien kuulumiset

Accounting rocksin robotit ovat nyt työskennelleet apuna jonkin aikaa. On siis aika haastatella miten heillä menee.

“Jack, olet seurannut tilitoimiston työtehtäviä ja raportoinut ennakoidusti tulevista deadlinestä. Miten on mennyt?”

Hmmm, hiljainen on ja jatkaa näemmä vain tehtäviään, joita riittää.

Sivusta seuranneena voin kertoa että hän on alkanut lähettää uusia muistutusviestejä, kuten erääntyneistä myyntilaskuista ja ostoista sekä veroista. Jack laajentaa siten itse toimenkuvaansa ja informaation käyttöä, joista me kirjanpitäjät olemme todella iloisia. Viikoittaiset yhteenvedot asiakkuuksien tilannekatsauksista on helpottanut ja nopeuttanut eri työtehtävien kiertoa ja varsinkin priorisointia. Asiakkaat voivat olla hyvin mielin että verot ja muut ilmoitetaan lähtevät ajallaan, vaikka kirjanpitäjä muistaa paljon, Jack muistaa vielä muistuttaa muistuttajaa.

Jätän Jackin töihin ja käännyn yhden RobottiRocksin puoleen, heitä on useampia, joten esitän kysymystäni raporttien laatijan puoleen.

“RobottiRocks, olet nyt laatinut raportteja jonkin aikaa, miten on mennyt?”

Hän näyttää vilauttavan minulle tilikarttauudistukseen liittyviä kysymyksiä takaisin. Tosiaan Procountoria käyttävillä asiakkailla on kaikilla toteutunut tilikartta ja raportointi uudistus. Tämä on hieman hermostuttanut niin muuten säntillistä Robottia, koska tiedon haku paikka on mm. muuttunut. Koitan rahoitella ja lupaan että saamme tämän kuntoon pikaisesti, jonka jälkeen hän voi jälleen kirjanpito kausien sulkemisen jälkeen keskittyä raporttien laatimiseen. Raportointi onkin tähän asti sujunut sulavasti ja Robotti osaa jopa ilmoittaa jos huomaa tiettyjä asioita raporteista.

Jätän Robotit töihin ja annan heille työrauhan. Heille tuntuu olevan tärkeää että ohjeistukset ja toimintatavat päivittyvät pikaisesti ja ovat ajan tasalla. Näinhän se meillä muillakin tietysti on. Itse kirjanpitäjänä arvostan heidän tekemäänsä työtä, tiedon ajantasaisuus ja nopeus ja oman ajankäytön säästö tietyissä rutiinitarkistuksissa on ollut todella merkittävä. Voin senkin ajan käyttää asiakkaideni kanssa, Robotit kun eivät vielä sitä hommaa halua. Pidän kovasti heidän kanssaan työskentelystä.

Robotit ja Susanna lähettävät terveisiä!

Jaa tilitys