Yrityksen verkkokauppa ja kirjanpito-ohjelmat

Välillä meille tulee kyselyitä verkkokaupoista ja yhteyksistä kirjanpito-ohjelmistoihin. Emme myy verkkokauppoja tai integraatioita, mutta voimme tukea jotta nämä saadaan juttelemaan asiakkaan kirjanpito-ohjelman kanssa.

Esimerkiksi Procountorissa sekä Netvisorissa on olemassa integraatioita mm. näihin Paytrailin mukaan Suomessa yleisiin verkkokauppa-alustoihin: WooCommerce, MyCashflow ja Shopify. Integraatiot on toteutettu esim. Flashnoden integraation avulla. Flashnode ylläpitää integraatiota ja huolehtii että järjestelmien päivittyessä tieto kuitenkin siirtyy oikein järjestelmästä toiseen.

Joissakin eksoottisimmissa verkkokaupoissa voi olla haasteita kaikkien tietojen siirtämisen kanssa mutta hyvin rakennettu integraatio voi ratkaista nämäkin haasteet. Valmiit integraatiot ovat helppo tapa päästä liikkelle ja kustannukset ovat yleensä helposti ennakoitavissa. Mikäli ohjelmistojen välillä tarvitaan luoda kokonaan uusi integraatio, on sen perustamiskustannusten lisäksi huomioitava myös ylläpitokustannukset koska on mahdollista että ohjelmistopäivitykset pakottavat päivittämään myös integraatiota. Esimerkiksi Procountorin rajapintapäivitykset voivat vaatia pieniä ylläpitotoimia rajapintoihin useitakin kertoja vuodessa.

Autamme yrityksiä elinkaaren eri vaiheissa, myös kun liiketoiminta on kasvussa. Lue lisää elinkaaripalveluistamme tai ole suoraan meihin yhteydessä.

 

Procountor integraatiot
https://finago.com/integraatiot/valmiit-integraatiot/

Netvisor integraatiot
https://marketplace.netvisor.fi/integraatiot/

Flashnode integraatiot
https://www.flashnode.com/fi/

Jaa tilitys